Millennials en Gen Z-ers zetten de toon: van gezond naar lekker, van vegan naar hybride

Millennials en Gen Z-ers zetten de toon: van gezond naar lekker, van vegan naar hybride

De Horecava is een bron van inspiratie voor komende trends en ontwikkelingen. Wat staat de horeca dit jaar te wachten, wat zijn de trends en waar kunnen ondernemers niet achterblijven? Hoofdredacteur van Food Inspiration Maaike de Reuver geeft haar kijk op waar de horecaondernemers komend jaar rekening mee moeten houden en komt met 5 inzichten voor de food en hospitalitymarkt. 

Lees hier het volledige artikel. 

Bron: Koninklijke Horeca Nederland
Publicatiedatum 8 februari 2024

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image